Тест за сънна апнея 49лв | Emedo.bg
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Promotion
Read more

Изследване за сънна апнея в домашни условия

изследване за сънна апнея 49лв

Какво е сънна апнея?

Сънната апнея е често срещано заболяване, при което дишането Ви спира за периоди от 10 до 60 секунди докато спите. Това лишава тялото ви от необходимото количество кислород и води до редица заболявания.

Ако хъркате, чувствате умора през деня дори след 8 часа сън или сте с наднормено тегло е възможно да страдате от сънна апнея без да подозирате за това.

Защо да се тествате за сънна апнея?

Сънят е най-важния жизнен процес, чрез който възстановяваме духа и тялото си. Липсата на здравословен сън, може да повлияе, както на общото ни здравословно състояние, така и на личния ни живот и работата ни.

При неглижиране на сънната апнея, тя може да причини сериозни здравословни проблеми.

Тест за сънна апнея в
3 стъпки

1. Запазване на час

Запишете си час за посещение в наш център. Това може да стане по телефона или онлайн.

2. Вземете устройство за вкъщи

В центровете за сънна апнея Emedo, наш специалист, с медицинско образование,  ще проведе разговор с вас, ще ви подготви за провеждане на диагностика в домашни условия и ще настрои скрининговото устройство за провеждане на теста.

3. Анализ на резултатите

Анализ на резултата се прави на следващия работен ден, след като преспите едно денонощие със скрининговото устройство вкъщи. Наш специалист ще анализира данните и ще ги обсъди с Вас.

Защо да проведем теста вкъщи?

Само за 49лв

Провеждането на теста в домашни условия е само 49лв за посетителите на Центрове за сънна апнея Emedo.

Комфортно

Теста се провежда в комфорта на дома Ви, което означава, че ще спите в собственото си легло. Повечето хора изпитват дискомфорт да спят в различно легло, особено първата вечер.

Бърз резултат

След като преспите 1 вечер със скрининговото устройство, можете още на следващия ден да видите резултатите в наш център.

Разберете дали имате Сънна Апнея още днес!

★★★★★
Много добро обслужване!

Отлагах да си направя изследване, защото не исках да ходя в болница. Взех устройство за 1 нощ и на следващия ден ми разясниха резултата. Благодаря за професионализма!
Иван Драгиев
★★★★★
Много съм доволен от обслужването в центъра. Специалистката ми обясни как да използвам устройството и още на другия ден прегледахме резултатите.
Антоан Иванов
★★★★★
Мъжа ми хърка от 2 години. Това беше единствения начин да го накарам да се тества - защото може изследването да се направи вкъщи.
Екатерина Мирчева