СРАР апарати – Emedo.bg
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Promotion
Read more

CPAP АПАРАТИ

Златният стандарт за терапия на сънна апнея

Модерни СРАР апарати от Emedo

Сложете маската на лицето си и започнете своята терапия. Още на следващата сутрин ще усетите промяна в качеството си на живот.

СРАР апаратите за сънна апнеа от Emedo са проектирани да бъдат лесни за използване. СРАР апаратът е златния стандарт в третирането на сънна апнея. Той е компактно устройство, което се събира на нощното шкафче и подава въздух към дихателните ви пътища като по този начин предотвратява апнеите (спиране на дишането) по време на сън.

CPAP апаратът е малкия помощник, който работи незабележимо, за да достави качествен сън.

топ екстри

старт/СТОП система

CPAP апаратът се стартира автоматично при поставяне на маската и интуитивно засича началото на съня. След като заспите, апаратът постепенно адаптира въздушната струя до необходимото ниво за постигане на оптимален ефект от терапията. При събуждане е необходимо само да свалите маската и апарата автоматично се изключва.

Овлажнител

С вградения овлажнител ще се насладите на комфорт през цялата нощ. СРАР апаратът ще ви помогне да се справите със сухотата в устата, доставяйки овлажнен въздух.

Затопляне

Затопляне до телесна температура на контейнера с вода и на тръбата, която подава въздух към маската. По този начин получавате максимален комфорт при използване на апарата.

анализ на съня

Всяка сутрин след сваляне на маската вашият CPAP апарат ще ви показва най-важните показатели за качеството на съня ви и подобрението, което сте постигнали.

Интернет връзка

Спестете време от редовни профилактични прегледи. Благодарение на 4G безжичната връзка CPAP апаратът ще изпраща данни за състоянието ви на вашия наблюдаващ специалист.

Тествай от вкъщи до 30 дни без риск

Ползи от CPAP терапията

Спира хъркането
Апаратът ще сведе хъркането ви до минимум и това ще осигури спокоен сън на близките ви.

Повишава енергията и настроението
Сутрините започват с лекота и се чувствате работоспособни през целия ден. А вечер….;)

Предотвратява напълняването
Подобрената концентрация на кислород в кръвта води до подобряване на метаболизма, в следствие на което спирате да трупате излишни килограми.

Намалява риска от пътни инциденти
СРАР терапията може да ви помогне да бъдете по-безопасен шофьор като намали шанса от заспиване зад волана.

Намалява риска от тежки заболявания
Използването на СРАР апарат значително намаля риска от диабет, инсулт и инфаркт

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

В Emedo разбираме, че изборът на СРАР апарат за сънна апнея е важно решение, пред което сте изправени. При нас ще имате възможност за индивидуална консултация със специалист по медицина на съня, професионален преглед и препоръки. Опитът ни доказва, че единствения начин да прецените кой СРАР апарат е най - подходящ за вас, е като го изпробвате в обичайна среда.

ПОКУПКА БЕЗ РИСК

В Emedo се стремим да имаме доволни клиенти. Затова, в случай че размислите относно покупката си в срок от 30 дни от датата на фактурата, можете да върнете апарата за сънна апнея, а ние ще ви възстановим заплатената сума. Удържана ще ви бъде стойността на индивидуалните услуги и консумативи.

30 дни за избор на маска

В случай, че изпитвате затруднение с избраната от вас маска, ви даваме възможност да замените маската на вашия апарат за сънна апнея в 30-дневен срок от датата на покупка. Възможно е доплащане, ако новата маска е по-скъпа.

ГАРАНЦИЯ ДО 4 ГОДИНИ

Всеки наш клиент получава 2 години стандартна гаранция при покупка на СРАР апарат за сънна апнея. Предоставяме възможност за удължаване на гаранционния срок до 4 години срещу допълнително заплащане.

Тествай от вкъщи до 30 дни без риск