Хъркане – Emedo.bg
Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Promotion
Read more

ХЪРКАНЕ

Вие или вашият партньор хъркате?

Това често смущава съня? Понякога дори създава дразги и изостря отношенията ви?

Не позволявайте на хъркането  да окаже влияние, както на пълноценния ви сън, така и на отношенията с партньора ви.

30%

От двойките, признават, че спят в отделни стаи поради дразнещия звук на хъркането. 

74%

От тях не успяват да се наспят и се будят многократно, заради хъркането на партньора им

На какво се дължи хъркането?

По време на сън мускулите ни се отпускат, което може да доведе до частично затваряне на горните ни дихателни пътища. В резултат на това, въздухът, който издишваме вибрира, когато пресича тъканта на гърлото, което създава характерния звук на хъркане.

Какво причинява хъркането?

30-40% от възрастното население хърка

Хъркането като симптом на сънната апнея

Сънната апнея често се бърка с хъркане, но те не са едно и също нещо. Не всички хъркащи имат сънна апнея, и не всички хора със сънна апнея хъркат. Хъркането и сънната апнея често погрешно се считат за едно и също състояние, тъй като и двете се проявяват по време на сън. Но докато хъркането може да не е нищо повече от нежелан звук, който нарушава съня на партньора ви, сънната апнея може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

86%

От страдащите проявяват хъркането като симптом на сънната апнея

CPAP терапията - пътят към пълноценния сън

Побутването на партньора ви или обръщането на една страна, няма да ви помогне да се отървете от хъркането. Поне не за дълго.

Когато хъркането се проявява като симптом на сънната апнея, CPAP апаратът е златният стандарт в терапията.

ПОКУПКА БЕЗ РИСК

В Emedo се стремим да имаме доволни клиенти. Затова, в случай че размислите относно покупката си в срок от 30 дни от датата на фактурата, можете да върнете апарата за сънна апнея, а ние ще ви възстановим заплатената сума. Удържана ще ви бъде стойността на индивидуалните услуги и консумативи.

30 дни проба на маска

В случай, че изпитвате затруднение с избраната от вас маска, ви даваме възможност да замените маската на вашия апарат за сънна апнея в 30-дневен срок от датата на покупка. Възможно е доплащане, ако новата маска е по-скъпа.

Гаранция до 4 години

Всеки наш клиент получава 2 години стандартна гаранция при покупка на СРАР апарат за сънна апнея. Предоставяме възможност за удължаване на гаранционния срок до 4 години.