За нас

Екипът на ортопедичен магазин emedo.bg е ангажиран да предоставя на своите клиенти персонализирани консултации и следпродажбено обслужване. Стремим се да осигуряваме богат избор от продукти и оптимално съотношение цена/качество, чрез непрекъснат процес на подбор на марки и производители, които са с добра международна репутация и доказано качество.

Нашата мисия

Медо се роди от желанието ни да предлагаме качествени решения за хора, които ценят здравето, тялото си и искат да водят активен живот. Непрекъснато търсим нови начини, за подобрение и начини да помагаме на нашите клиенти. Продуктовотото ни порфолио постоянно се развива, тъй като се стремим да отговаряме на вашите нужди. Целта ни е съвсем проста - искаме да помагаме на хората, да се чувстват по-добре и да живеят добре, всеки ден. Това оформя и вдъхновява нашето отношение, мисия и мотивация за развитие.

Работим със сърце и любов за нашите клиенти, придържайки се към следните принципи:

Знаем, че всеки човек е различен и затова са различни и неговите нужди. Стремим се да разберем всеки наш клиент, за да успеем да удовлетворим индивидуалните му потребности.

 

Подхождаме с грижа и внимание към всеки един клиент стараейки се да изградим дългосрочни взаимоотношения. 

Екипът ни е квалифициран и постоянно се доусъвършенства с новостите от медицината и индустрията. Използваме знанието си и получената обратна връзка от нашите клиенти, за да подобряваме предлаганите от нас продукти услуги.

 По имейл, телефон или на лично съобщение, ние сме готови да помогнем и обслужваме нашите клиенти с усмивка на лицето. Споделяме с нашите клиенти ценни ресурси и полезна информация.

Вярваме в хората. Заставаме зад принципа за достоен живот и равно третиране на всеки, независимо от неговото здравословно състояние или физическо/психическо ограничение.

Благодарим за доверието към emedo.bg и възможността да Ви бъдем полезни!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки