Целта на помощните продукти е да улесняват живота и подпомагат справянето с ежедневни задачи. Преди да закупите какъвто и да е продукт, е важно да знаете какви са предимствата и недостатъците му, и какви нужди е създаден да задоволява, за да направите реална преценка кой би бил най – подходящ за Вас. При нас можете да намерите цялото медицинско оборудване за дома, от което се нуждаете, за да повишите качеството на живот и намалите ежедневните бариери, които срещат хората с двигателни проблеми. А за по – лесно ориентиране в сайта, сме ги подредили по категории, които отговарят на различните стаи в дома.

Нашият екип за обслужване на клиенти, ще обърне внимание на нуждите Ви и ще се съобрази с бюджета, с който разполагате. Поехме отговорността да предлагаме най – добрите оферти за Вас и да не правим компромис с качество и отношение. А ако намерите по – ниска пазарна цена, сме готови да я сравним!

Разбираме, че снабдяването с всички необходими продукти за дома може да бъде обезсърчително, ако не знаете къде да търсите. Ние ще Ви помогнем да се ориентирате и да намерите медицинските консумативи, от които имате нужда. Ако все още не разполагаме с продукта, който търсите, ще го открием вместо Вас. Нашият екип не спира да се подготвя и развива, за да отговаря актуално на Вашите  въпроси. Ангажирани сме да намерим всичко, от което се нуждаете, за да добавите жизненост и самоувереност в живота си!

Ако сте медицински агент, болногледач или търсите продукти за продажба на дребно, моля посетете нашия раздел За професионалисти, за да научите повече.

Безопасност в банята

 

Добре проектираната баня трябва не само да бъде стилна, но и функционална. Що се отнася до създаването на безопасна баня, особено за възрастни хора или хора с увреждания, Medo разполага с всички решения за безопасност на банята, от които се нуждаете - от ръкохватките за баня до столовете и пейки за вана.

Достъпната баня е изключително важна, тъй като осигурява лекота при изпълнението на жизненоважни ежедневни задачи, като използване на тоалетната, душа и поддържането на лична хигиена. Баните без душкабини например, улесняват стъпването под душа без препятствия. Повдигнатите тоалетни седалки могат да повишат височината на седалката, което улеснява ставането и сядането на тоалетната. За тези, които не могат да стоят изправени под душа или им е трудно, душ столовете могат да направят къпането комфортното и безопасно.

Удобство в дневната

 

Несъмнено, дневната е мястото, на което най – важно е удобството. В нея прекарваме по – голямата част от времето си, почиваме си, храним се и изпълняваме битовите си задължения. Важно е да предвидите достатъчно пространство за лесно преминаване с инвалидна количка и проходилка, да обезопасите помещението и да направите средата максимално достъпна. Ние Ви предлагаме широка гама от помощни средства като прибори за хранене, уреди за рехабилитация, помощ при сядане и ставане и други. Тези помощни средства, улесняват ежедневието и придават самочувствие, комфорт и подпомагат за самостоятелно справяне с ежедневни задачи на възрастни и хора с двигателни нарушения.  

Комфорт в спалнята

 

Ако искате да създадете комфортна обстановка в спалнята, започнете с леглото. Важно е да можете лесно да ставате и лягате, и да се придвижвате. За това на помощ идват опорите за легло, които улесняват преместването и проходилките в случаи на намалена мускулна сила. Тоалетните столове, също са добър вариант, тъй като могат да бъдат поставени непосредствено до леглото, което намалява времето и усилията, необходими за стигането до банята. Осветлението също е важно, тъй като добре осветената стая прави по-безопасното придвижване. 

Спалнята трябва да е далеч от централната зона за активност, за да насърчава съня. Планирайте достатъчно място в спалнята за маневриране около леглото.

Помещението трябва да е оразмерени поне за легло и скрин. Спалнята трябва да в непосредствена близост до банята и да има достатъчно видимост между зоната за почивка и душ. Нощни светлини или ключ за лампата близо до леглото и по пътя към банята подпомагат навигацията през нощта. Телефонът трябва да е в близост до Вас, за да се свържете с близки при нужда.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки