На изплащане

Как да поръчате продукт на изплащане?

*Услугата се предлага само за продукти с цена по-висока от 100 лв. и по-ниска от 30 000 лв. Максималният период за услугата е 36 месеца.

1. Изберете продукта, който искате да поръчате на изплащане. Ако имате такава опция, изберете "РАЗМЕР". Натиснете бутона "КРЕДИТЕН КАЛКУЛАТОР".

2. Изберете кредитна институция "TBIPay". Посочете броя вноски, които желаете да внесете и натиснете бутона "КУПИ".

2.1. Ако натиснете върху надписа "Допълнителни опции", можете да въведете "Първоначална вноска" или "Предпочитана месечна вноска", като след натискане на бутона "ИЗЧИСЛИ" ще Ви се визуализира подходящ план на изплащане. Натиснете бутона "КУПИ".

3. Ще се появят две опции за доставка - Доставка до адрес, Доставка до офис на куриер.

 Ако изберете доставка до адрес, попълнете полетата, които ще се покажат (име, фамилия, тел. номер, e-mail и адрес за доставка) и натиснете „ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД“. Посочете с кой доставчик искате да получите поръчката и натиснете бутона „ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД“. Ще се появят опции за плащане, като маркираната за Вас опция ще бъде "Купи на кредит". Въведете ЕГН-то си и натиснете бутона "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКА"

-  Ако изберете доставка до офис на куриер, попълнете полетата, които ще се покажат (име, фамилия, тел. Номер, e-mail и офисът) и натиснете „ЗАПАЗИ И ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД“. Ще се появят опции за плащане, като маркираната за Вас опция ще бъде "Купи на кредит". Въведете ЕГН-то си и натиснете бутона "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКА"

4. След завършване на поръчката заявката Ви за стоков кредит ще се разгледа автоматично и ще получите одобрение и детайли за кредита си до минути, като консултант на TBIPay ще се свърже с Вас на посочения телефон.

5. След подписване на договора, ще получите покупката си веднага или съобразно условията за доставка на доставчика. Целият процес по финансиране трае минути.

Ако все пак, изпитвате затруднения да направите поръчката си, моля свържете се с нас на директния ни телефон: +359 897 560903

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки