Индивидуална консултация

Повечето хора с увреждания се сблъскват с трудности пряко и непряко свързани с техния проблем. Повечето от тези трудности идват от средата, в която живеят, а не самите им увреждания. За някои хора проблем е хроничната болка в гърба, внезапните мускулни спазми или загубата на подвижност.  Други, пък срещат  физически бариери да стигнат до място, на което трябва да отидат. Концепцията за достъпност не е просто позитивна промяна за човека с увреждане, а подход, който е от полза за всички в дома.

Консултаните в нашия мазгин имат специализирано образование в областта - кинезиотерапия, физиотерапи и ерготерепия.

Силно препоръчваме на всички да започнат процеса със специалист по седене и позициониране/рехабилитатор/кинезитерапевт. Те са добре запознати с всички аспекти на функциите, подкрепата и употребата на помощни средства.

Не е необичайно потребителите да знаят какво точно искат въз основа на това, което са направили преди или въз основа на това как са компенсирали дефицита си, но специалистът по седене трябва да разшири познанията на пациента си за оборудването.

Вашият професионалист по седене и продавач ще имат доста въпроси към вас, за да ви оборудват с най-подходящите инвалидни колички и елементи за сядане. Целта на вашия екип за сядане е да събере всички основни изисквания в една инвалидна количка.

В случай, че се колебаете:

  • между няколко продукта или 
  • ви предстои покупка на подобен тип продукт за първи път 

е препоръчително е специалист да оцени ситуацията и здравословното състояние на потребителя, за да ги насочи към най-подходящи за човека продукт.

Заповядате в нашия шоурум магазин или се вържете с нас на телефон: 0800 900 22

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки