Свържи се с нас:
   0800 900 22

За Invacare

Invacare е водещ производител на помощни средства, които помагат на хората с намалена физически способности, мобилност и увреждания да живеят възможно най-пълноценно от 1885 г. 

Invacare Corporation, със седалище в Елирия, Охайо, е световен лидер в производството на иновативни медицински продукти за домашна грижа, които насърчават възстановяването и активния начин на живот. В Invacare работят с приблизително 6000 служители, които предлагат на пазара своите продукти в 80 страни по света. 

Визията на Invacare е да проектира, произвежда и предоставя най-добрата стойност на медицинските продукти, които насърчават възстановяването на хората, които се нуждаят от домашни здравни грижи.

 Всички продукти са с маркировка CE

 Invacre работи по ISO13485

 Всички продукти отговарят на регулаторните изисквания

 Съществуват строги процедури за качество

 Специализиран екип от инженери по качеството

ИНОВАЦИИ И РАСТЕЖ

Invacare води началото си от 1885 г., когато компанията Worthington започва да произвежда превозни средства за хора с физически увреждания. През годините компанията се разраства и разширява драстично.
Историята на Invacare, както е известна днес, започва в края на 70-те години. По това време Technicare, базиран в Кливланд производител на медицински изделия, е закупен от Johnson & Johnson. Те решaват да продадат дивизията за инвалидни колички, известна като Invacare.
През последните 30+ години Invacare поведе напред с новаторски иновации, които коренно промениха индустрията. 

Мисията на Invacare е да огигури на  потребителите същата свобода на избор и достъп до прецизно проектирани продукти, както и по-трудоспособните хора.

Слушайки отблизо нуждите на своите потребители Invacare непрекъснато развива гамата си от продукти с превъзходен дизайн, функционалност, надеждност, издръжливост и безопасност.

Подходът, ориентиран към клиентите, позволява на Invacare да се превърне  в световен лидер в медицинските продукти за домашна грижи, листнати на Нюйоркската фондова борса. Invacare има специални екипи за иновации на продукти, за да гарантираме, че непрекъснато разработва продукти, които да отговорим на личните и функционални нужди и предпочитания на клиенти. 

Основна цел нa Invacare е да бъде отговорна, устойчива и приобщаваща организация, а слоганът на компанията „Да, ти можеш“ изразява ангажимента за даване на възможност и подкрепа на потребители. „Да, ти можеш“ предава обещанието на Invacare да подкрепя потребителите, доставчиците и здравните специалисти в постигането на важното за тях.

Invacare си партнира с Free Wheelchair Mission, хуманитарна организация с нестопанска цел, която проектира и произвежда инвалидни колички за държави с недостатъчни ресурси.

ШИРОКА ГАМА ОТ ПРОДУКТИ

Invacare e производител на обширна гама продукти за лична помощ, за да помогне на своите потребители да се радват на удобен, безопасен и активен начин на живот.

С най-обширната гама продукти за домашна грижа в Европа, всички продукти на Invacare отговарят на необходимите европейски регулаторни стандарти. Това гарантира, че характеристиките на продуктите, опциите и цените са най-подходящи за клиничните изисквания и изискванията на начина на живот на хората.

Invacare марки

Добавките Alberpower са предназначени за ръчни инвалидни колички, леки активни инвалидни колички или стандартни инвалидни колички, осигуряващи допълнителна мощност. Нашата обширна гама включва новия електрически ръчен велосипед e-pilot, помощни устройства за натискане, помощни средства за спиране и задвижващи колела. Преобразувайте ръчната си инвалидна количка в мощност с помощта на усилвател Alber.

Посетете нашата гама Alber тук

Нашата вълнуваща премиум гама от активни инвалидни колички, адаптирани да отговарят на редица стилове на живот.

Посетете нашия уебсайт Küschall тук

Aquatec произвежда помощни средства за безопасност в банята, включително повдигачи за баня, душ столове, грайфери, както и продукти за грижа за пациентите като комоди и помощни средства за тоалетни.

Пасивна гама инвалидни колички, над 50 години признат опит в доброто разполагане и позициониране Посетете нашата гама инвалидни колички Comfort тук

Спортни инвалидни колички, обхващащи широк спектър от видове спорт с увреждания За да видите повече, щракнете тук.

Сравнение на продукти